Dokumentation

19 mars

En strålande marsmorgon mötte mig och solen värmde på köksbron fastän klockan bara var 7:30!

Elin skickade mig en länk om hur viktig kulturarbetarna och dokumentationen är. En riktigt bra debattartikel från DN.

Lite aktuell fakta taget från Aftonbladet.

Jag följer rapporteringen men i övrigt är vi inte alls särskilt påverkade. I Dalarna finns nu 10 kända fall men i Stockholm höll de i morse en extra presskonferens. Där förbereder de sig nu för en stor ökning av smittade. Jag försäkrar mig om att systrarna tar det på allvar och isolerar sig!

Elin och Åsa håller sin undervisning på distans, det är en utmaning i deras kreativa områden. Lärarna träffas men eleverna har rest hem.

Vi passar på att fixa här hemma. Matkällarens hyllor ska ordnas idag, sedan kan vi börja använda källaren. Vi har börjat riva i köket för att sätta in den nya diskmaskinEn och det blir en spis och ugn i ett. Vi passar också på att ge resten av köket en upprustning. Det är praktiskt att både spis och ugn levereras utanför grinden.