Maktlös

14 september

Ovanstående bild målade jag tidigt i våras. Som vanligt visste jag inte vad det skulle bli förrän jag var klar och då blev jag förskräckt! Utbränd!

Nu mår jag bättre men det senaste bakslaget med Mats sköldkörtel har även förflyttat mig tillbaka några rutor. I natt hade jag en mardröm om hur vi en morgon upptäckte att de hade tagit bort vår garageplan och gjort en villatomt där. Vi skulle överklaga och bråka samtidigt som jag skulle laga middag till ett stort antal personer och allt brändes och fattades och gick åt skogen. Känslan av att vara maktlös… När sak, på sak, på sak, på sak sker som ger oss sorg/problem/besvär och vi inte kan göra ett dugg åt det. Vi har lite att jobba med!

Maja förstod inte varför inte hon skulle vara med på fotot.

Igår byggde vi staket tills virket tog slut. Vi har en stor trädgård med mycket fruktträd, igår hittade jag tre okända plommonträd längst in i en hörna! De har aldrig gett frukt förr och vi har låtit det växa till sig där för att skydda staketet mot hundarna.

Nästan klart!

Idag ska husbilen besiktigas och vi ska hämta mer virke till staketet.