Tiden

Jag hade glömt bort hur fort en dag går när jag arbetar. Idag arbetade jag hemifrån. Hade kontakt med Evert som arbetar från Luleå men i övrigt är det lika folktomt denna vecka. På torsdag kommer Anna tillbaka så då blr vi två på plats i utvecklingskontoret.

Jag tog en lite längre lunch och åkte ut till skjutbanan. Min bössa är ännu inte riktigt inskjuten och jag vill känna mig trygg med den så fort som möjligt. När jag arbetar hemifrån vinner jag minst 1,5 timme i fritid och det är bra. Snart kommer jaktledaren Håkan på middag och sedan ska han och Mats arbeta med kartan och de olika älgpassen. Jag ska skrapa lite mer på garaget.

Tiden är väldigt subjektiv, mycket beroende på sysselsättning. Är det kul går det fort och är det tråkigt går det långsamt. Men det har också att göra med inställningen och närvaron. Att stanna upp och känna, lukta, reflektera är viktigt för mig. ”Man behöver sitta och stirra in i köksväggen ibland”, sa en vän till mig en gång.