Röda vägen och semesterlängtan…

Årets spanienresa närmar sig. Den 8 februari reser Anita och jag ner till Karin. Bilderna är från 2015 då Anita följde med mig dit förra gången.

På röda vägen i Borlänge ligger Trafikverkets huvudkontor. Det består av massor av mindre hus som sitter ihop genom en kulvert och inomhusbroar på översta planet. I hus nr 16 på andra våningen har jag en av mina arbetsplatser. Jag sitter i ett rum för fyra, Markus och jag delar rummet med enhetschefen Magnus och vår sektionschef Robert. Idag satt jag där helt ensam en stund och jag passade på att ta några foton.

IMG_2188

I den gruppering som jag tillhör är vi 10 personer. 8 av oss sitter i hus 16. Anna, Ewelina, Roger och Åsa sitter i ett fyra-rum på andra sidan korridoren.

Eftersom de flesta som vi arbetar tillsammans med sitter i höghuset vid Resecentrum har vi även ett gemensamt 2-rum på plan 7. Anna har ett eget eget rum som vi kan använda, men ofta är vi på möten och behöver inget kontorsrum. Jag promenerar mellan husen minst en gång per dag, det tar 20 minuter.

Här ser man ingången till huvudkontoret och på den undre bilden ser man gångvägen mot höghuset förbi kupolen. Höghuset och kupolen syns i mitten av bilden.

IMG_2183 IMG_2186