Rapport 2 och mer dramatik

Jag åkte in till Mats en sväng på eftermiddagen och när jag kom hem hade hundarna haft roligt med Mats hjärtmedicin… hur de nu hade fått tag på förpackningen… De hade bitit sönder kartongen och kartorna låg utspridda i kontor och hall. Jag kröp runt på alla fyra och letade tabletter, hittade 6 stycken och räknade hur många som saknades i kartorna, det var 10 stycken. Mats tror att han hade tagit ett antal från en karta och har vi tur var det de 4 som saknas. Jag håller tummarna och håller koll på om någon av hundarna verkar må dåligt. Än så länge verkar det lugnt!

Mats var lugn och mådde bra förutom att han frös och han är ju en fryslort. Nu inväntade han kateter och dropp innan natten och sedan ingreppet i morgon. Jag får avvakta här hemifrån och hålla tummarna men är beredd att köra in så snart de är klara.