Rensa tankarna

29 september

Just nu är det bästa sätten att reflektera och rensa tankarna att lägga pussel eftersom jag ännu inte kan sticka. Jag lägger pussel efter pussel, det är praktiskt att göra det på min iPad eftersom det finns oändligt många, de tar aldrig slut.

Nu har hösten tagit sitt grepp om oss och ger oss dagar med regn och dagsljuset orkar inte ladda våra sollampor. Det är svårt att inte bli påverkad. Igår ville varken Mats eller jag göra något, vädret och oron av att Mats ICD gått in på verkade oss starkt. Vi småpysslade lite och såg på VM i friidrott.

Om drygt en månad reser Maggan, Elin och jag ner till Karin i Molvizar. Hon, Gigi och Hasse reser ner i slutet av den kommande veckan. Det kommer att bli bra att få lite värme, sol och gemenskap. Joel kommer att vara här hemma med Mats, han kan sköta sitt arbete härifrån. Om vi har tur har han då tagit körkort så de slipper vara låsta vid Arkhyttan.

Idag är det grått men det regnar inte just nu. Friidrotten fortsätter och jag planerar inget annat än det mest nödvändiga.

Elins flytt har gått bra med hjälp av Åsa och vänner. Vi hoppas att hon ska trivas på nya stället!