Första dagen

Ingången till Karins hus.

Igår natt sov vi gott och det blev en mycket lugn dag. Vi handlade i byn och Elin vandrade upp i bergen. Resten av tiden tillbringade vi på balkongen/terassen. Det var kring 20 grader och solsken, en skön dag med fläktande vindar.

Hemma i Arkhyttan har Mats och Joel det bra. Mats har fått besked att han ska läggas in på Akademiska på fredag. De vill byta ut en av hans mediciner och ha kontroll när den nya sätts in. Vi tror att han kommer hem igen på måndagen. Det känns tryggt att de tänker ha koll på läget men jag känner ändå en liten oro när de börjar ändra på det som vi nu har lärt oss att lita på. Dessutom är det extra tråkigt att det ska ske när jag inte är hemma.

Jag motar bort orostankarna och njuter så klart av sällskap, värme och Spanien.

Alfapet!