Mats till Uppsala

8 november

Mats och jag byter morgonbilder. Han sitter på bussen för att läggas in i Uppsala. Jag sitter i Molvizar och dricker morgonkaffe. Nu håller vi tummarna att bussresan i snöyran går bra liksom medicinbytet.

Igår hade vi lite sämre väder med mörka moln och lite regn. Men solen var framme långa stunder också. Efter marknadsbesöket fixade Maggan Karins järnräcken, Elin bytte glödlampor och Elin och jag tog en promenad till det halvfärdiga huset på andra sidan byn. Där hade vi fin utsikt!

Idag ska vi förbereda huset för visning för Karins kompisar som kommer i morgon kväll. Vi tar sedan fyrabussen till Salobrena för att vandra ner till Medelhavet och titta på solnedgången. Det är svalare och blåser rätt mycket idag så det blir kanske att sitta inomhus på en strandservering.

I morgon bitti tar Maggan, Elin och jag morgonbussen till Malaga, där möter Gigi och Hasse och vi bor hos dem i deras lägenhet i två nätter och gör Malaga. På måndagen reser vi tillbaka till Karin i Molvizar.