Tillit och goda vänner

22 november

Igår knackade det på dörren och in kom Nille med bullar och pepparkakor. Han och Monica tyckte att vi behövde muntras upp lite och det lyckades de med. Det är fantastiskt att ha fina och omtänksamma vänner!

Äntligen har jag tillbringat en hel natt i sängen med flera timmars sömn mellan hostattackerna! Det går åt rätt håll … för min del!

Mats har mycket ont i halsen och har tappat rösten men har inte feber, så vi åker till Avesta och lämnar prover idag. De ska kontrollera hans värden varje vecka efter medicinbytet men han fick själv agera för att få en provtagningstid efter nästan två veckor.

Efter en vecka i hemma i gråväder och med förkylning finns ännu lite solbränna kvar så jag blir inte allt för deppig när jag tittar mig i spegeln. Den stillhet jag skrev om igår är också tillit, tillit till att allt är som det ska!