Tid

5 januari 2020

Kommande vecka ökar dagsljuset med 15 Minuter.
När det blir längre dagar hoppas jag på att jag får mer energi, just nu är vi i lite dvala, Jag kan ännu inte göra allt pga mina händer, fingrarna blir fort trasiga när jag försöker.
Jag är lite förvånad över hur mycket tid jag har som pensionär. Under en dag hinner jag med massor och vi har möjlighet eller framför allt tid att ta tag i sådant som tidigare kändes övermäktigt att orka med. Att inte ha det som krav utan se det som möjligheter är en utmaning för mig.
Vi mår båda så mycket bättre och försöker hitta balans i vår nya tillvaro. Mats dagsform varierar mycket och hans energi är begränsad, han får hela tiden anpassa sig till hur hans kropp mår och vi planerar utifrån dagsformen. Vi blir fortfarande snabbt mentalt trötta, det verkar som det tar längst tid att återhämta sig från de senaste årens mentala utmattning.

Det känns som vi är på rätt väg och fastän vi inte har så mycket ork räcker tiden till både vila och aktiviteter! Jag försöker vara nöjd med det lilla och lyckas för det mesta!

Nöjd Maja!