En bra dag!

6 januari

Igår hade vi en riktigt bra dag trots att det inte gick så bra för svenskarna i en sista klättringen i slalombacken i Tour de ski.

Jag fortsatte att röja i klädkammaren och var länge ute med hundarna. Per och Anna-Karin kom och fikade, Det var jätteroligt att träffa dem, vi har Länge haft för lite ork för att umgås med vänner. Det ska nu bli bättre!

Mats gjorde fantastiskt goda lammrullader och bakade havreflarn och jag var mycket nöjd med dagen när jag gick och la mig!

Mina mediciner påverkar min mage och jag är nästan aldrig helt bra, bara under kortare perioder. Det har jag lärt mig att leva med, men i natt blev det värre än vanligt och jag sov oroligt och fick springa upp många gånger. Även nu på morgonen har jag magknip och känner mig olustig. Oj vad det triggar mig, genast faller jag tillbaka i oro och osäkerhet. Jag hoppas och tror att det kommer att lugna sig under dagen!