Husbil

21 februari

Igår steg vi upp och körde ner till Bålsta för att byta husbil. Vi har köpt säkerhetsbälten till Maja och Putte för att de ska vara säkrade. Det visade sig att Majas sele var för stor så hon lyckade krypa ur den ett par gånger. Ute var det någon minusgrad och mulet men vägarna var torra.

Vilken lycka och lättnad det var att sätta sig i den nya och börja köra hemåt! Jag tycker att denna var lättare att köra trots att den är en meter längre. Den bullrar inte och är inte vindkänslig som den förra. Våra tidigare husbilar har varit mer lastbilslika och det har jag aldrig varit riktigt bekväm med.

Det är en stor toalett med dusch längst bak.
Två långbäddar som man inte behöver klättra upp i.
Kök med fläkt och micro och smart förvaring.
Stort kylskåp och en liten frys. Nerfällbar säng som inte vi tänker använda.
Vändbara stolar vid sittgruppen.
Nu står den här och väntar på att bli inboad och börja nyttjas.

Transportstyrelsen hade IT-problem med sina webbtjänster igår så vi fick köra hem med en grön registreringsskylt och avvakta innan vi kan börja köra med den. Idag ska vi i vilket fall som helst börja lasta och boa in oss.