Att ha tid

9 mars
Mats och Tobias gjorde igår en utflykt till modellflygfältet.
I snö, kyla och blåst genomfördes en tävling av de största entusiasterna.

Jag kan inte minnas att jag haft denna känsla tidigare, att jag äger all min tid. Troligtvis hade jag det som barn innan skolan började men det är ju länge sedan.

I natt hade jag oroliga drömmar och vaknade gång på gång. Jag har sådana nätter ibland och det är som det är men för det mesta sover jag gudomligt gott. Mellan drömmarna och när jag till slut beslutade mig för att kliva upp hade jag tid att reflektera över tiden.
Jag har alltid haft något som ska eller måste göras liksom mitt arbete som tagit den största delen av dagarna. Den delen är jag nu utan och har massor av tid! De dagliga sysslorna är snabbt överstökade och den ”fria” tiden känns fantastisk!

Fram till för någon månad sedan behövde jag tiden till återhämtning, läkning av händer och som stöd till Mats. Nu är han bättre och självständigare och jag har återhämtat mig och mina händer.
Nu börjar jag bli rastlös och funderar på vad jag vill fylla tiden med. Det finns massor jag vill men vad vill jag börja med? Det är dags att ta ett beslut!

På facebook fick jag igår veta att den lärarbostad i Lillhärdal som jag betraktar som mitt barndomshem håller på att rivas. Det känns sorgligt!

En stor del av dagen gick åt att försöka fixa vår relativt nya diskmaskin som gav ett felmeddelande. Vi lyckades inte men har inte gett upp hoppet utan ska fortsätta idag.