Allt är som det ska, eller?

Vackert men det var inte så skönt som det ser ut. Gårdagens vindar var isande och kraftiga!

16 mars

Jag tycker att Jonas Gardells krönika är läsvärd: https://www.expressen.se/kultur/jonas-gardell/lat-oss-ta-en-dag-ett-ogonblick-i-sander/.

Statusrapport:
Igår kunde Linda och Daniel ta sig hem från Barcelona, så skönt! Gränserna stängs den ena efter den andra. I Spanien råder utegångsförbud och stränderna är avstängda, på Gran Canaria får man bara vistas inom hotellområdet. Kusin Helena i Holland vet inte när de kan ta sig till sitt sommarhem i Skåne, vår planerade träff har skjutits upp på obestämd tid. Vi måste ta ställning till Mats provtagning och sjukhusbesök nästa vecka och jag ska också lämna prover i dagarna men tvekar att gå till vårdcentralen.

Vi har det bra här hemma! Vilken lycka att vi har vårt hem, vår oas, där vi kan slå oss till ro utan att känna oss instängda. Det är inget problem att hålla sig sysselsatt och vi kan vara utomhus hur mycket vi vill.
Vi passar på att göra i ordning vår matkällare. Idag ska jag måla och vi ska göra trappan och hyllorna som ska stå där. Skönt att ha Tobias som hjälp.
Vi har ingen brådska utan kan vänta och se hur allt utvecklar sig, jag har tilltro till att allt är som det ska. Vi blir påminda om hur viktigt det är att hjälpas åt, att ta ansvar, att jag ska göra det jag kan och hur sårbar vi har byggt vår värld. Jag tror att ur detta kommer det även något bra.