Allt är som det ska

15 juli

Igår kom regnet ganska tidigt så det blev inte så mycket trädgårdsarbete. Hundarna gillar inte heller regnet men spinger ändå av sig i trädgården. Det ska visst vara regnigt ytterligare några dagar.

Nu när tandvärken är borta börjar mitt liv återgå till det normala.
Mats har haft problem med att få hem sin ”klimedicin”, Postnord har krånglat. Han har besvär av klådan och igår slog gikten till igen så för honom är inte allt som det ska!

Vi ställer i ordning för att Tobias blir kvar här ett tag. Hittills har det kännts som tillfälligt men eftersom vi inte vet hur framtiden ser ut fixar vi till på övervåningen så att han får det lite mer permanent. Den stora utmaningen är att röja vårt skräprum, det gamla köket. Det ska iordningsställas till gemensamt arbetsrum/ datorrum eftersom Mats numera kan gå i trappan. Just nu är vår klädkammare/duschrum också arbetsrum och sovrummet blir allt mer en klädkammare.