Lycka

4 september

Vilken lycka att träffa våra barn! Vi tillbringade eftermiddagen och kvällen på Joel och Johannas grönskande kolonilott. Det hade hänt en hel del sedan vi var här senast och vi kommer att få med en hel del godsaker från odlingarna. Dessutom ska vi ta med Johannas överblivna elcykel för att testa om det funkar att ha den med på husbilen, om inte så säljer vi den åt henne.

Elin och Åsa kom resandes från Malmö och Göteborg framåt kvällen och vi åt grillmiddag under äppelträdet. Mats var liksom jag lycklig över att träffa dem alla. Efter middagen gick han till husbilen och vilade, vi andra satt kvar i ljuslyktornas sken tills det blev riktigt mörkt.

Jag inser vilken förmån och lycka det är att vi har husbilen och möjlighet att träffa våra barn trots att de bor så långt borta. Trots det gör det ont att inte få röra dem, jag saknar den fysiska kontakten och visste inte hur viktigt det är för mig.

Vi övernattade i husbilen på koloniparkeringen, de andra promenerade hem i mörkret. De hann precis hem innan det började regna.

Läkaren Emma ringde igår och berättade att de utesluter Graves sjukdom/ giftstruma. Mats har en överproduktion och de kommer att undersöka vad det beror på. Han ska fortsätta med samma medicin. Han fick också en stämningshöjande medicin utskriven.