Fredag!

9 oktober

Veckorna går fort nu, löven faller men frosten har ännu inte slagit till. Vi har kring 10 plusgrader, mulet och en hel del regn.

Igår tog Elin och jag oss igenom Eye of Eden, en otäck och dramatisk del av spelet där man alltid dör (och därefter återföds) men även vinner fördelaktiga ”poäng”. Det är svettigt och Elin leder oss så länge det går men på slutet får man klara sig ensam.

Jag gjorde i söndags ett spontaninköp av en jacka via internet. Jag blev oerhört förtjust i jackan och det är första gången jag bara slog till på en gång utan att tänka efter. När jag beställt betalat och tänkte efter blev jag orolig. Det var väldigt lite information om jackan och jag fick inte bekräftelsemail och ordernummer som hade utlovats. Efter flera mail och dagar fick jag igår bekräftelse att det var noterat och påbörjat med frakt från Kina! Det ska bli spännande att se när den kommer och om jag blivit lurad…