Oväder

19 november

Inatt började det blåsa rejält och nu på morgonen fick vi ett strömavbrott. Morgonkaffet var redan uppdrucket men med en eld i köksspisen klarar vi oss ändå. Det dröjde inte länge förrän strömmen kom tillbaka.

Igår packade vi bilen full med sopor och körde till tippen i Säter efter att ha kollat öppettiderna på hemsidan. Det är 1,5 mil dit och väl framme stod det en liten skylt på grinden att det var stängt i två dagar. Vi var en hel radda med bilar som fick vända hem igen med våra laster. Vi lyckades ändå handla det mesta men fick avstå en bal med hushållspapper av utrymmesskäl.

Länsstyrelsen har ännu inte tagit hand om våra överklaganen om verksamheten på vår granntomt. De senaste dagarna har de varit där och verkar bygga in och utfart.

Idag ska vi fira pensionärsfredag med lammrullad till middag!