Mitt år

16 december 2020

Jag vet att mitt tankeår rör sig moturs och motvalls, men jag vet inte varför. Någon gång har jag hört en förklaring till att somliga av oss tänker så men minns inte vad det var.


Nu närmar sig 2020 sitt slut och aldrig har väl så många önskat stryka ett år.

För oss är det lite annorlunda, 2019 beslutade vi att stryka både 2018 och 2019 för att gå ett bättre år till mötes. Då visste vi inte att pandemin under 2020 skulle begränsa oss med karantän och avskildhet. Under första halvan blev ändå livet bättre eftersom Mats blev allt bättre men i augusti började sköldkörteln bråka och fram till nu har Vi återigen haft en jobbig och tung period. MEN Nu ska det bara bli bättre oavsett karantän och covid-19!

från facebook för 11 år sedan
Förutom att vi inte har snö och att vi numera är gifta så kan jag även idag skriva under på detta.

Igår kom vår efterlängtade X-box och vi har en hel del att lära innan vi kan använda den som vi vill. Det är ett kärt besvär!