Tjuvstart

18 december

Vi har förberett allt inför julhelgen i god tid. Juldagarna brukar gå fort och vips är julen över. I år har vi tid och lust att dra ut på det mysiga och beslutade igår att vi börjar fira redan nu! God Jul!

Åsa hämtade igår Elin och de for till Åsa o Linus i Göteborg. På söndag/ måndag kör de upp till släktgården i Ornäs och inom en vecka får jag träffa dem!

Åsa har också fått ett stipendie, från Göteborgs stads stödpaket! Joel ringde och berättade att hans avhandling nu är tryckt och att han nu får lite ledigt innan disputationen i januari. Vi är stolta över alla våra barn, jag känner mig nästan mallig!

Idag kommer den stora matbeställningen, kylskåpet är rensat för att allt ska få plats. Det blir damernas skidskytte och det återkommande syskonsamtalet ikväll. Anna, Flickan med språkstörningen, kommer att vara med.