Juldagen

25 december

Det blev en annorlunda julafton!

För första gången firade vi jul med Tobias. Det blev julbord, risalamalta, Kalle, Karl-Bertil och den i amerika traditionella julfilmen med Snobben.

Maja tittar på Kalle Anka!

Linus, Elin och Åsa kom och fikade ute på gården. Sedan tog vi en långpromenad i solen innan de for tillbaka till släktgården i Ornäs.
Det är underbart att se dem men också sorgligt att det blir så kort stund och utan kroppskontakt. Vi hinner inte känna in varandra eller prata om mycket av det där jag vill. Det gör lite ont… men så underbart att det var möjligt att träffas. De kommer hit på annandagen igen!

Vi facetimade med syster Karin som firade ensam i Skarpnäck. Med Joel och Johanna hade vi julklappsutdelning via facetime, liksom med Elin, Linus och Åsa i Ornäs. Tobias hade samtidigt julklappsutdelning med Joel och deras mamma Gunilla. Det var trevligt och fungerade bra!

Det var en annorlunda men bra julafton!

Idag har vi inga planer förutom syskonsamtalet ikväll. Då kommer även Linda att delta.