Vårvinter

15 februari

Jag fortsätter att vara kvällstrött och vaknar därmed väldigt tidigt. Igår vaknade jag före kl 5 och kunde inte hålla mig vaken längre än till strax före kl 22. Jag sover för det mesta bra men i natt har jag drömt oroligt och vaknat en gång i timmen, ibland blir det bara så.

Vi har fantastiska dagar med dagsmeja och solsken, vårvintern är här! Att känna solen värma är underbart.

En ny vecka väntar. Idag ska jag lämna prover för kontroll av psoriasisbehandlingen och i morgon kontaktar min husläkare mig angående årskontroll av diabetes och blodtryck. Vi undviker besök då de inte krävs. Mats ska lämna prover senare i veckan.

Maja har inte haft fler kramper men är lite vinglig och valpig i rörelserna. Jag hoppas det går över, enligt veterinären kunde det ta 4-5 veckor att vänja sig vid medicinen.

Alla hjärtans dag gick obemärkt förbi. Här är alla dagar hjärtats dag!