En ny dag

22 februari 2021

Veckodagarna är numera oviktiga. Jag minns de perioder då söndagskvällarna kändes jobbiga inför arbetsveckan och helgen kändes alldeles för kort men jag har haft förmånen att till största delen trivas med mitt arbete och att gå till jobbet!

Igår dansade jag och stod på händer tillsammans med Elin, Martin och några vänner i spelet Sky.

Elin har flyttat till sitt nya kollektiv några kvarter bort i Malmö. Åsa och Linus ska hjälpa henne med den tunga flytten om några veckor. På min begäran skickor hon foton så att jag kan se hur hon bor. Som jag längtar till att träffas!

Ett fint minne! Facebook påminner om när vi var i Spanien för 5 år sedan och promenerade ner till Salobrena.

VM i skidskytte är över och vi får några dagars paus innan VM i längdskidåkning börjar på torsdag. Veckan är oplanerad men eventuellt gör jag ett besök på släktgården i Ornäs, där Ingrid, Emma och barnen firar sportlov, samtidigt som vi gör ett inköp på biltema.