Husköp och bilförsäljning

7 april

Gårdagen bjöd på isande vindar. Vi körde till Borlänge för att få passaten rengjord och satt och tittade på folkliv under väntetiden. Det känns overkligt att så många fortsätter att leva som vanligt när vi betraktar allt från coronasäkert avstånd.

Vi fick sotat och Mats fick klartecken från husläkaren på årets hälsokontroll.
Under hela dagen följde vi Joel och Johannas budgivning på Landskronahuset. Det är spännande och det är ovanligt att prata med Joel så många gånger per dag. Just nu ligger de inne med högsta budet men köpet är annu inte avgjort. Länk

Vi förbereder inför försäljning av passaten, troligtvis säljer vi den till ”Vi köper din bil” i Gävle.

Skattepengarna är på väg, Mats har fått besked. Jag har inte fått höra något och oroar mig lite, har jag gjort nåt fel? Vi lämnade in deklarationerna samma dag. Nåväl, jag får väl besked så småningom.