Ljusnande framtid

10 april

Aprilvädret fortsätter och ljugarbänken väntar fortfarande på invigning.

När Mats fick sin första covid19- spruta (Vaccine moderna)igår, släpptes tiderna för oss över 65. Han har hittills inte märkt någon biverkning och den andra sprutan är bokad den 21 maj. Jag var snabb att boka tid om en knapp vecka.

Vi är oerhört lättade över den lyckade bilförsäljningen, det gick så smidigt och lätt. Det har varit en ovanligt händelserik och positiv vecka.

Syskonsamtalet igår handlade mycket om hur vi ska agera efter vaccinationerna. Maggan får sin första idag, Hasse får snart sin andra, Karin väntar på tider på sin vårdcentral och Gigi ska få sin/sina på Huddinge sjukhus.
När det är klart kommer vi att kunna träffas! Vilken fest!
Munskydd kommer vi att fortsätta att ha liksom att vara försiktiga i alla situationer men att utöka umgängeskretsen till de närmaste kommer att betyda mycket. Karin, som är billös, ser fram emot att kunna resa med buss och tunnelbana och ta sig till platser utanför Skarpnäck. Maggan har inte gått i en affär på hela tiden. Gigi och Hasse kan träffa sina barn och barnbarn. Vi kommer att kunna resa till våra syskon och barn, få se Elins nya bostad, besöka Åas och Linus i Göteborg och besöka Joel och Johanna i nya huset i Landskrona.

Smittspridningen är fortfarande stor på många orter.