Frihet

3 maj

I morse kändes det underbart att vakna.
Det var extra skönt efter att gallsmärtan som slog till sent igår kväll försvunnit. Det var väldigt länge sedan sist.

Vår första husbil döpte vi till frihetsbilen. Efter varje cellgiftbehandling drog vi iväg på ett nytt frihetsäventyr. Vi har haft ytterligare 2 husbilar innan vi för ett drygt år sedan skaffade vår nuvarande. Varje husbil har anpassats efter ekonomi, hundantal och hundstorlekar. Denna bil är pefekt för oss, vi hittar bara en nackdel, den saknar ett stort garage men det är priset för att ha 2 långbäddar och en stor toalett/dusch längst bak.

Igår var det perfekt att göra årets premiärtur, vackert väder, varmt i solen, vacker omgivning och lagom långt hemifrån. För första gången har ställplatsen tillräckligt bra wifi för att passa oss. Vi tittade på MotoGP och Mats kunde se sin motorsport. Vi har skaffat en router de gånger det behövs. Mats pratade med både Holland och Italien, världen blir allt mindre.

Idag kör vi hem. Vi har börjat leta efter en elscooter så att Mats kan göra längre utflykter från husbilen. Hans sjukdom sätter fysiska gränser.

Kanske en sådan här…