Varmare

9 maj

Igår satt Klasse i vårt kök och tog en kopp espresso! Det är första gången vi bjuder in någon sedan corona kom. Vi är alla vaccinerade en gång ( inte Tobias men han höll sig undan) och får snart vår andra spruta och Klasse hör definitivt till vår närmaste krets. Livet är på väg att förändras.

Vi väntar på leverans av elscootern och en ny dyr hundsele(den tredje vi ska testa) till Maja. Hon backar ur de vi tidigare köpt. Är den bra ska vi köpa en till Putte också. Han har bara krypit ur sin en gång. Det är lag på att ha hundarna kopplade under bilfärd.

Vädret var igår riktigt hyggligt och framför allt varmare. Igårkväll pratade vi om att ta en ny dygnstur med husbilen idag oavsett om det regnar eller inte. Vi försöker undvika helger när det är som mest med folk ute på campingarna och vi letar bra husbilsställen relativt nära. Beslut tar vi när Mats vaknat.