Äntligen värme

13 maj

Igår kom värmen och vi njöt hela dagen!

Vi fick massor gjort, hallonhäcken är färdigställd, gräset klippt och annat småfix i trädgården. För första gången på många år svettades Mats och han kunde tom sola överkroppen när vi satt på ljugarbänken.

Anna och Lasse kom förbi och vi kunde sitta på nya uteplatsen och njuta av kvällssolen.

Elin är fortfarande inte bra från covid men bättre. Tobias mamma har fixat så att han fått en återbudstid för sin första covidvaccinering i Säter på fredag! Skönt att han inte behöver vänta till fas 4 som i Dalarna börjar i början av juni.
Många delar har redan startat fas 4, dvs vaccinerar friska 18-59 åringar där äldst får först. Den 15 september tror man att vi i Sverige kan gå tillbaka till ett normalare liv igen. Då är flertalet vaccinerade, sjukvården återgår till normalläge och hemarbetet avslutas.

Vi möttes av en underbar morgon idag också!