Euforisk

28 maj

Ett lyckorus översköljde mig även denna gång efter att jag fått min covidspruta. Karantänlivet och den sociala avskildheten har påverkat mig mer än jag insett. Den 17 juni är både Mats och jag skyddade mot covid så bra det går. Förutom lite ont i arrmen märker jag inte några biverkningar.

Det regnade inte så mycket igår men det var kallt, isvindar blåste och känslotemperaturen var bara några plusgrader. Regnvädret har nu bytts ut mot sol och de lovar sommarvärme de närmaste dagarna. Vi längtar ut med husbilen och bestämde oss för att dra norrut idag, vi är ännu inte beredda att träffa människor och Mats vill se Sälenfjällen. Vi kör iväg och ser var vi hamnar och hur länge vi stannar ute. Tobias är hundvakt.

Jag har äntligen beställt tid för synundersökning, nya glasögon är ett måste men vi ville inte göra det utan bästa covidskydd. Det är kul att man kan testa bågar digitalt i förväg.