Firande

Igår var det verkligen dagen efter, vi har märkt att vi är väldigt trötta dagen efter att vi kommit hem från husbilsturer. Det var varmt men ett tunt molntäcke höll solen borta. Mats klippte i alla fall gräset och jag fixade i ordning i husbilen.

Skönt besked!


Jag trodde länge att vi skulle våga oss ner till Skarpnäck och vara med och överraska min syster Gigi på 70-årsdagen. Men vi bestämde i sista stund att vi inte vill riskera något när vi är så nära slutmålet. Den 17 juni är vi båda ”säkra” efter vaccineringen. Gigi får sin sista spruta på torsdag och Karin liite längre fram i juni.

Karin var på morgonen över med traditionsenlig spettekaka och gratulationer från oss!

När arbetsdagen var slut körde Ellinor, Boa, Maggan och barnen till Skarpnäck för att möta upp Karin, Magda och Peppe under Gigis balkong. Jag hade förberett Gigi på att vi skulle ringa och gratta via facetime, vilket jag gjorde och där fick hon se att de flesta stod ute på hennes gård och sjöng.

Karin hade förberett med tårta och bubbel och de dukade upp i trädgården och hade ett lyckat överraskningsfirade a la pandemirestrektionerna. Vi var med via facetime en stund och jag fällde en och annan tår, dels av lycka att det gick att ordna så bra och dels av olycka över att inte kunna vara där.

Gårdagens rubrik