Vilken dag!

28 juni

Ellinor, Boa och Maggan från Täby stannade till på hemvägen från midsommarfirande på Sollerön. Vi åt lunch på nya uteplatsen. Hallon, Maja och Putte samsades bra. Ester och Maja hade svårt för varandra och Ester satt i husbilen och skällde mest hela tiden. Maja stod innanför staketet!
Mats slipade på begäran deras husbilskniv och de gjorde fynd på Outleten.När de skulle köra vidare hade husbilen sjunkit i arkhytteleran i gräsmattan och det tog oss en knapp timme att hjälpa dem komma loss.

Ingrid och Olle kom innan de körde och maten räckte till dem också. Vid kaffet stannade Klasse till och fick sig en kopp.

Som grädde på moset kom Anna, Lasse, Martina och hennes maremma för att ställa av en fullpackad husvagn. Kaffe och fikabröd räckte till dem också!

Vilken underbar normalisering, äntligen är vi befriade från den ofrivilliga pandemiisoleringen! Vilket oplanerat flyt att de kom i lagom utspridd takt, att mat och fika räckte till och att åskvädret höll sig på avstånd.