Sovmorgon

7 juli.
Igår lyckades Putte och jag somna om vid 6-tiden och jag vaknade strax efter att Mats tog denna bild.

Vi sa hej och tack till Kalle och styrde husbilen över tjälskottsskumpiga (samma sak mellan Sälen och Lillhärdal) vägar genom ödemark till Älvdalen. Där åt vi ännu en gång en pizza från Pizzeria Roma, nr 39 ”Älva”. Vi åt den för några dagar sedan och var väl värd att äta ytterligare en gång. Det är en ostpizza och en av de godaste jag någonsin ätit, särskilt med vitlökssås till!
Regnvädret stannade i Härjedalen och hemma i Arkhyttan hade vi varmt och växlande molnighet. Martina och Torbjörn har flyttat sina kaniner till vårt hönshus och de höll på att göra de sista ombyggnaderna för att kaninanpassa. Lasse kom förbi med ett flyttlass, i morgon kommer de nya ägarna och på fredag ska Lasse flytta hit. Han ser precis så trött ut som jag minns att man blir när man flyttar.

Vi är mycket nöjda med vår husbilsutflykt och lika nöjda med att komma hem till vårt paradis igen. Nu kliar jag på alla oräkneliga knott- och myggbetten och idag ska vi få fart på vår myggfångare! Myggen har ett toppenår pga mycket regn och värme.

Inatt sov vi alla riktigt, riktigt bra. Mats hade inte haft kramp och jag vaknade av mig själv 9:22! Hundarna och Mats sov fortfarande…

Under dagen får vi besked från Riksdagen om Löfven bildar regering och blir statsminister eller inte.