Allt är som det ska!

12 juli
Obligatorisk sommarbild…

Corona sprider sig i olika mutationer och nu verkar det som om Helena och Jan inte kan resa från Holland till Sverige som de tänkt vilket ändrar en del i vår planering. Vi avvaktar ytterligare husbilsliv, en skåneresa står på tur och vi får se när det blir. Likaså ska vi träffa systrarna på Gigi och Hasses koloni när det passar oss alla.Just nu är vi väldigt nöjda med att vara hemma!
Karin reser hem från ett hett Spanien efter att ha sett till sitt hus. Det har inte varit något problem för henne att resa.

Igår klippte Mats gräset igen och jag dammsög. Efteråt njöt jag i hänggungan i äppeltrådet.

Vi blev utan bredband i lördags em. Telenor kunde inte hitta något fel så vi fick vänta på teknisk hjälp. Det innebar vare sig internet eller tv. De skulle ta tag i det idag men av någon anledning hoppade allt igång igen efter ett dygn.

Min mage har alltid varit känslig och jag är van vid att den reagerar på både mat och händelser. Igår eftermiddag satte den igång med magknip och värk. Inte så farligt men tillräckligt för att påverka humör och nattsömn. Jag är innerligt trött på den och väntar på bättre tider!