14 juli

Värmeböljan fortsätter.
Igår kom syster Karin hem från sin spanienresa. Hon har hittar ett Youtubeklipp från sin tid på Nordnytt från 1974. Det är kul att bli påmind om ungdomen!

Under gårdagen hade vi kontakt med försäkringsbolaget angående vår förstörda mat i källarfrysarna. Vi vägde, fotade och räknade och väntar nu på besked om hur mycket ansvarsförsäkringen (=drulleförsäkring) ersätter. Mycket arbete återstår för att bli av med den förstörda maten. Källsorteringen underlättar inte!

Det är svårt att få något gjort i värmen men vi har inte problem med att sysselsätta oss ändå. Igår kväll åskregnade det och jag satt ute på verandan tills jag blivit så nerkyld att jag frös, det var härligt!

Det är oroligt på flera håll i världen, bl a på Kuba och i Sydafrika. Likaså förvärras coronasituationen på flera håll.