Äntligen

25 juli

För tre år sedan träffade vi systrarna i Nynäshamn. I mars 2020 träffade vi Gigi, Hasse, Pepe och Magda i Karins lägenhet. Karin var på resa. På hemvägen plockade vi med oss Tobias och väl hemma stängdes Sverige och vi satt i karantän i 1,5 år.

Igår träffades vi på Orhem, ett vackert koloniområde där Gigi/Hasse och Magda/Pepe har kolonilotter. Det var en efterlängtad träff! Vi firade också Pepe som precis fyllt år.

Under karantäntiden hade vi ofta facetimesamtal och under en period kändes det som det aldrig skulle bli möjligt att träffas, men nu hände det!

Hundarna, framförallt Maja, vänjer sig vid campingar, människor och husbilslivet.( Putte är cool hela tiden.) Det går riktigt bra att ha dem med.

På hemvägen körde vi hem Karin och hämtade några ärvda mattor. Hon skickade med oss hemgjord mojito som vi avnjöt framme på campingplatsen.

Igår kväll bestämde jag mig och anmälde mig till en målarkurs i en grannby, 5 dagars målande i ett sällskap av 12, med Åsa Karner som ledare. Det hoppas jag sätter igång min målarkraft igen!

Idag börjar vi färden söderut längst östkusten. Troligtvis landar vi på Österlen, i Lökaröd hos Helena och Jan, på måndag kväll.