Falkenberg

4 september
Kvällsutsikt från husbilen

Vi körde 27 mil till Falkenberg. Numera tycker vi att det är alldeles lagom långt eftersom dagen räcker till mer än bilkörning. Jag känner mig väldigt bekväm som förare och tycker att det är kul att köra. Finliret vid parkeringar har jag däremot svårare för.

På Engelssons affär provade vi ut en värmeväst till Mats. Han har blivit frusen till följd av sjukdomen. En skön tröja och bambutrosor till mig blev det också. Vi handlar gärna via katalogen men denna gång var en provning nödvändig. Mats hade minskat med två storlekar och gick från affären i ett lyckorus!

Lövstavikens gästhamn blev nattens ställplats. Vi ställde oss bakom sjöbodarna och så här års är bryggan nästan tom så vi kunde sitta i solen på bryggan och njuta av utsikt och båtar.

Oj, oj så trött jag var på kvällen. De två första nätterna i husbilen har jag inte sovit särskilt bra. Jag har haft svårt att varva ner efter våra intensiva veckor hemmavid. Igår kväll satt jag i sängen och somnade tidigt och har sedan sovit riktigt gott!

Idag kör vi till Landskrona och planerar att stå i Lundåkrahamnen, där vi stod förra gången. Där stannar vi några nätter, jag hoppas kunna komma till ro och måla lite. Vädret ska bli bra om än lite blåsigt och svalt. Joel och Johanna besöker oss där.