Vilken härlig dag

26 September

Gårdagen bjöd på fint höstväder och jag hade en härlig eftermiddag tillsammans med släkten Båve ute i skogen. Vi promenerade runt den 6 km långa banan och tittade på 6 spännande konstverk. Jag njöt av att vara ute i skogen, möta skön luft, vackra vilsamma vyer. Elin var nöjd och tillfreds med sitt verk, 9 st gjutna ”plastdunkar” var utplacerade i hennes glänta där solen glittrade på de lackade blå ytorna. För mig blev det en påminnelse om att vi människor sätter spår överallt, ingen natur är opåverkad av oss människor.

Det blev en lång promenad för de med dåliga knän och vingliga ben, men vi tog oss runt på 3 timmar. Släkten Båve hade samlats på släktgården för en traditionell arbetshelg och de flesta följde med på konstrundturen. Viktor hade också rest upp från Malmö. Det var fint att träffa dem alla och det gav många fina samtal.

När jag kom hem var rosenbusken borttagen och trappbyggnationen påbörjad.