Oktober

1 oktober

Mats har försökt spåra sin remiss till Falun för att få syrgas. Det har inte varit det lättaste. Han fick besked att remissen var skriven den 16 /9 men var den sedan tagit vägen visste ingen. I Uppsala hänvisade avdelningarna till varandra och slutligen till Falun som hänvisade till Uppsala! Igår lyckades han få tag på en sjuksköterska i Uppsala som visste att remissen skickades till Falun den 16, konstaterade att Falun inte fått den och faxade remissen till dem igår. Det tog 14 dagar och bara tack vare att Mats agerande. Vi har en bra sjukvård men kommunikationen och samarbetet mellan regioner och avdelningar fungerar dåligt. Likaså är det anmärkningsvärt att remisser ska skickas brevledes, deras it-system sammarbetar inte.Nu återstår att se hur lång kö det är. Tålamod!

Det blev inomhusjobb igår. Långsamt långsamt pågår röjning av nedervåningen för att vi ska kunna ta ner det sista från övervåningen. Volvon fylls ständigt med sopor som ska till tippen eller skänkas bort. Det är skönt och mycket välbehövligt att rensa.

Island 20210930
Åsas foto

På kvällen kom Per och han gick tillsammans med Mats och Lasse ner i källaren för att bygga modellflygplan. Torsdagar ska bli deras byggkvällar och ett byggrum håller på att fixas.
Jag gjorde pensionärsfredag och facetimade mina systrar, det var ett tag sedan vi pratade.