Träffa Elin!

9 oktober

Igår gjorde Mats storkok på rotmos och fläsklägg. Jag dammsög upp arkhytteleran som spridit sig i hela huset. Allra bäst var att bädda rent, att ha hundar i sägen är mysigt men blir sandigt…

På kvällen körde Lasse och Mats till Per i Säter, såg film och snackade modellflyg. Jag somnade i soffan.

Elin sitter nu på tåget och jag ska möta henne vid 14-tiden. Sedan blir det Ornäs, Stångtjärn och Arkhyttan. Äntligen kan Elin sova över hos oss. Det var nog två år sedan senast! I morgon bitti ska vi tillbaka till Stångtjärn för att packa ner hennes alster och transportera till förvaring, innan hon vid 14-tiden reser tillbaka till Malmö. Jag ser mycket fram emot att träffa henne, att träffa barnen ger mig glädje i varje cell i hela kroppen!

Jag längtar också efter att träffa Åsa men är lycklig att få ta del av hennes äventyr på Island!

Vi gör paus i älgjakten i år. De förbereder sig just nu för fullt och jag känner saknaden efter dagarna ute i skogen!

För mig är det upplevelsen att bli en del av skogen/världen/universum som är det mest fantastiska med jakten.