En bra dag

23 oktober

Igår sken solen och det var närmare 10 grader varmt. Jag hade efter att antal deppardagar en riktigt bra dag och fick mycket gjort. Mats och Tobias gjorde ärenden i Avesta och Hedemora.
På kvällen gick Lasse och Mats ner i källaren och byggde modellflygplan.

Det är alltså tre år sedan jag slutade arbeta, jag blev sjukskriven året ut och gick sedan i pension. Det blev inte riktigt som jag tänkt, Mats fick hjärtstoppet i februari och sedan levde vi i tumult. Mina händer läkte så småningom med hjälp av mediciner men fört nu i sommar kände jag att jag landat som pensionär och människa! Det blir ofta inte som man tror men alltid som det ska!

Jag följer denna kvinna på Instagram. Hon gillar kläder och att visa upp sig från alla vinklar och vrår. Dessutom skriver hon ofta kloka saker.