Vändpunkt

2 november

Igår var det 95 år sedan pappa föddes. Jag tänker ofta på dem, ibland är jag glad att de slipper uppleva något, ibland tvärt om.
Det är novemberlov i skolorna och gravljusen tänds inför allhelgonahelgen. Vår kusin Eva sköter våra familjegrav och gör så fint. Eftersom det är så långt borta är vi extra glada att få njuta av det på foton.

Igår var Mats till Uppsala över dagen och träffade PAH-teamet och läkaren. När han kom hem hade tagit till sig insikten att han inte kommer att bli bättre. De gör allt för att bromsa sjukdomen och fördröja försämringen liksom att stärka hans trasiga hjärta. Fler mediciner går inte att sätta in utan nu gäller det att se till att han mår så bra som möjligt och får en bra livskvalitet!

Elin och Viktor tittar på lägenheter i Malmö, Åsa och Linus har några dagar kvar på Island innan de mellanlandar hos syster Karin innan de är hemma i Göteborg igen.

Idag är jag uppe med tuppen och ska köra Tobias till en dag med halkkörning inför körkortstagningen.