Vedförråd

7 november

Igår kom nattfrost och minusgrader. Det blev inte mer än 3-4 plusgrader trots solen. Äntligen kunde vi ta hem den sista veden och vår veranda är nu fullastad med kartonger och vedsäckar. Förra vintern tog veden slut så i år fördubblade vi mängden, det kanske räcker flera vintrar.

Numera är det bara jag som får elda i vedspisen men igår kväll eldade jag många brasor så att Mats kunde njuta av värmen.

Vi har haft några sämre dagar, både fysiskt och psykiskt. Mats har haft svårt att få tillräckligt med luft och jag har haft problem med min mage. Medicinerna och min redan innan dess krångliga mage ställer ibland till det för mig. Jag var inte sjuk men inte alert. Vi inleder i morgon en semestervecka från kollektivmatlagning och reser iväg några dagar i slutet av veckan. Det blir bra med lite miljöombyte!

Släkten tänder ljus på familjegraven i Bjärnum!