Näsblod

26 november

Jag började dagen med kraftigt näsblod, det var länge sedan det hände och jag blir lite förskräckt, blodrädd som jag är. Men efter Mats näsblodsattacker och behandlingar kan jag ta det lite lugnare, detta var ingenting jämfört med det och inte konstigt eftersom jag har varit lite snuvig en period.

Igår var jag flitig på övervåningen. Det är en hel del logistik i vad som ska förvaras var och i vilken ordning saker ska göras. Elin och Åsas saker, som de är beordrade att hämta snarast möjligt, stuvade jag in i det minsta rummet uppe hos Lasse. Då får vi plats att stuva in våra saker i det enda förråd vi kommer att ha.
Mats och Tobias körde till Borlänge under eftermiddagen och Lasse var hemma och byggde kök.

Jag tänker lite extra på mamma idag.

Spraltrappan är nu belyst med ljusslinga och idag och i morgon kommer vi att göra jul både inne och ute.