Familjen växte

31 januari

Plötsligt händer det! Vi inser att vi behöver en italienska i familjen.

Anna har i Italien tagit hand om hemlösa hundar. Hon har vaccinerat och skött om dem och nu är hon i Sverige för att hitta hem åt 5 av dem. Bianca, som vi döpt om till Dobbie eftersom hon är väldigt lik Dobby i Harry Potter, kommer att stanna här hos oss! De övriga 4 har också hittat hem.

Putte är ointresserad och håller sig undan. Maja är nyfiken men håller sig också undan. Dobbie är obekymrad, hon är uppvuxen i en flock. l natt har också Greta sovit här, hon flyttar till sitt hem idag.

Mats och mina sovtider passar bra, Mats la sig när jag vaknade. Just nu sitter jag i soffan med Maja i mitt knä och Dobbie på ena sidan om mig. De vänjer sig långsamt och jag tror att de kommer att få mycket utbyte av varandra.