Vi väntar

6 april

Vi hade tydligen snö för ett år sedan också. Jag väntar otåligt på värmen och att få lite vårtecken och hoppas jag botas vid min västkust- och skåneresa. Fotot på fågelns bo i Mats trätavla fick vi som julkort av köparna för många år sedan.

Vårljuset ger oss kraft. Igår for jag till soptippen med vinterns skräp och fixade pallkragar till våra odlingar. Mats jobbar med att avsluta och omarbeta våra webbhotell, vilket blivit försenat pga hans sjukdom. Vi la ner företaget redan 2019 och har bara våra privata webbsidor kvar.

Pettsongrinden från framgården mot stora trädgården hade inte blivit riktigt stängd under gårdagen och på bara någon minut var Bianca ute på vift igen. Maja och Putte stod innanför staketet och skällde. Jag sprang ut i snön i bara tofflorna och när jag kom upp till fabriksplanen och ropade så kom hon glädjespringande och lät sig kopplas.

Dessa stressmoment tar hårt på oss och vi väntar otåligt på leverans av hundelstängslet.

Vi har upplevt tillräckligt med draman i våra liv och önskar att få ha det så lugnt och skönt som det bara går!