Hemma

21 april

Jag var riktigt trött igår, efter en ovanligt händelserik vecka, fina stunder med barnen och 9 timmars bilkörning. Förutom dammsugning förberedde jag uppsättning av elstängslet. Mats tog en efterlängtad premiärtur med fyrhjulingen.

Vi satte upp en stor ”canban”-tavla på köksskåpet. Vi började med detta för några år sedan eftersom vi båda har lätt att påbörja men svårt att avsluta. Nu kan vi lätt se vad vi just nu ska göra och avsluta innan vi väljer något nytt att göra. Det ska helst inte vara mer än ett par tre saker under ”på gång”.

Idag ska vi köra till soptippen och köpa fler pallkragar. Därefter ställer vi av volvon för att ha den som vinterbil. Jag vill också påbörja uppsättningen av elstaketet.

Jag läste igår en intressant artikel om ett större kollektiv i USA. Det kallas numera ett avsiktligt samhälle.
Publicerades i DN.