Tisdagsmorgon

26 april
Vi tror att våra bin ska trivas med alla våra fruktträd.

Igår hade Mats en tyngre dag. Ximena börjar bli bättre men hundarna är kvar hos oss. Det går bättre och bättre dem emellan, även Nora börjar ”mjukna”.

I morse blev det rivstart med Nora rasande nerför trappan när Lasse skulle till jobbet vid 5:45. Alla hundarna blev rastade och mina bara fötter frös i minusgrader. Gjorde frukost och försökte natta om hundarna, blödde lite näsblod och tyckte synd om mig. Men efter frukost spelade Elin och jag Sky under hennes bussresa till jobbet och sedan upptäckte jag att solen sken och livet kändes bra igen.

Jag ska på förmiddagen till Långshyttan för diabetesprovtagning och därefter få covidspruta 4. Är lite förkyld och hoppas att jag inte reagerar värre på sprutan än senast.

Vi förbereder oss, snart ska pallkragarna grönska.