Gotlandsresa

27 april
Igår var det 5 år sedan vi hämtade hem Maja.

Gårdagen började lite motigt men bättrade på sig allt eftersom. När jag skulle köra till vårdcentralen startade inte husbilen, batteriet hade blivit urladdat. Jag fick snabbt ställa på volvon igen och hann precis lagom till provtagning och covidspruta nr 4. Mats besvärades av klåda och sov mycket under dagen.

Hundarna fick leka av sig ordentligt när Martina och Torbjörn var här. Deras Hira och de andra hundar härjade runt i hela trädgården och därefter har de sovit gott allesammans.

Vi har bokat båtbiljetter till en resa till Gotland i början av juni. PAH-föreningen bjuder på en vistelse på Fårö tillsammans med 28 andra PAH-sjuka med anhöriga. Det känns oerhört viktigt att få utbyta erfarenheter med andra i samma situation. Vanligtvis har de bjudit de som är yngre men i år är det 55+ares tur.

I morse tog Lasse med sig Nora och Haylie tillbaka till Ximena som har piggnat till. Det har varit jättemysigt att ha dem här och nästa gång kommer det att vara betydligt enklare eftersom de vant sig vid varandra. I och med våra planerade odlingar kommer de att träffas mycket i sommar. Jag skulle ljuga om jag sa att det varit enkelt, det krävdes en hel del logistik, tålamod och passning för att allt skulle flyta på bra. Troligtvis kommer vi alla att vara mycket trötta idag. Jag känner av covidsprutan och vaknade med lite feber i natt men mår bättre än vid tidigare sprutor.

Mats och Tobias ska idag få igång husbilen och göra ärenden i Borlänge. Jag ser fram emot lite egentid, det kommer att vara semester med bara våra hundar i huset!