Nya glädjeämnen

11 augusti

Igår återställde jag husbilen efter lagningen av avloppsläckan. Det var skönt att det var så lätt åtgärdat och att jag kunde göra det mesta själv!

Nu när fyrhjulingen är såld behövs nya glädjeämnen och jag körde och hämtade ut tre paket i Skedvi. Mats vill inte vara ensam men längtan efter hans nya ”leksak” var för stor så han skickade iväg mig och stannade hemma med de fem hundarna.

Mats har skaffat ett begagnat lättflyget modellflygplan och köpte en ny supermodern radio som gör flygningen så mycket enklare. En ny riskokare och lite espressokapslar köpte vi också.

På kvällen kom Ximena och hämtade Nora och Haylie. Denna gång kändes det skönt, jag tycker att mornarna har varit jobbiga. Haylie vill stiga upp vid 5:30 och väcker de andra hundarna. Det är också mycket skällande, vilket jag hade svårt att hantera och orka med denna gång.
Min hjärntrötthet har gjort sig påmind efter Mats senaste hjärtproblem. Idag tar jag mig en lugn morgon helt efter min egen önskan och rytm! Jag ser också fram emot att om en dryg vecka resa till systrarna, för ett par dagar i Skarpnäck, då Lasse är här hemma och är ”sällskapsherre” till Mats.

Jag saknar våra husbilsturer och känner mig lite instängd. Förhoppningsvis kan vi komma ut på några dagsturer de närmaste veckorna.
Mats ser fram emot att komma igång med modellflygandet, kanske åker han och Lasse till flygplatsen utanför Säter redan ikväll.