Morgontankar

19 oktober

Jag surfade som vanligt runt i dagens tidningar och sociala medier. Jag inser att jag är mycket negativt påverkad av krig, energikrisen och den nya regeringens intensioner. Det sprids just nu mycket personkritik och naturligtvis ska våra politiker granskas men jag önskar att man i större grad fokuserade på vad den nya regeringen vill genomföra.
En kille från Anticimex var här tidigt och gav många goda råd. Mats serverade därefter en uppiggande och god hälsodrink och mitt humör svängde till det bättre.
Jag saknar ett nytänkande, en ny framtidsvision om ett trevligt, tryggt och hållbart samhälle. Det enda positiva jag just nu kan tänka är att vi kanske tvingas till en snabbare omställning och har större möjligheter att styra ditåt med nuvarande regering, trots att varken de eller oppositionen visar sådan ambitioner.
För mitt minnes skull kommer här ett axplock från morgonens läsning och först en bild från facebook som jag tycker är riktigt rolig!